آخرین به روز رسانی در زمان سه شنبه ، 25 شهریور 1393 ، 13:27 انجام شده است.
   چهارشنبه, 26 شهریور 1393
دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی
( 27 رای )
دوشنبه ، 18 ارديبهشت 1391 ، 00:00

دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

مواد لازم:

گل گاوزبان: 3 قاشق غذاخوری

لیموعمانی: 2 عدد

عسل: 2 قاشق مرباخوری در هر لیوان

آب جوش: 4 لیوان

 

طرز تهیه:

لیموعمانی ها را سوراخ کرده و یا از وسط نصف کنید به همراه گل گاوزبان و آب جوش در قوری چینی بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس دم کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید عسل را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود. حال به آرامی میل کنید.

 

دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

ارزش غذایی این دم کرده:

گل گاوزبان یک گیاه علفی به طول 70 – 40 سانتی متر است. این گیاه در مزارع و گاهی زمین های بایر می روید. منشاء اولیه آن دمشق بوده است.

از تجزیه شیمیایی این گیاه مهمترین ماده ای که بدست می آید نیترات دو پتاس می باشد و بیشتر خواص آن مربوط به این ماده است.

گل گاوزبان دارای طبیعت گرم و اثر نشاط آور، مقوی تمام بدن و آرامش بخش است.

در درمان سرفه های مزمن، وقفه های تنفسی، آسم های خفیف موثر است.

در درمان سرفه های خشک می توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را روزی 3-2 بار بنوشید.

در معالجه تب های دانه ای مانند سرخک، آبله مرغان مصرف دم کرده فوق اثر شفابخشی دارد.

دم کرده فوق در درمان دردهای ناشی از سنگ کلیه بسیار مفید است.

برای دفع سنگ مثانه مصرف دم کرده فوق بسیار مفید است.

اگر دچار آلرژی های فصلی می باشید توصیه به مصرف دم کرده گل گاوزبان است.

دم کرده گل گاوزبان برای درمان جوش های دهان، آفت دهانی بسیار نافذ است.

دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

 

 

 

سارا فوضی – کارشناس تغذیه

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

. نظر شما پس از تایید نمایش داده میشود.
لطفا نظر خود را فقط در رابطه با مطلب بالا ارایه دهید .

صفحه اصلی | سیما | صدا | موسیقی | اخبار | تولیدات ویژه وب | روابط عمومی
نشانی : سنندج ،خیابان جام جم ، صدا و سیمای مرکز کردستان -روابط عمومی  : 8-6625804-0871
تمام حقوق این سایت متعلق یه صدا و سیمای مرکز کردستان میباشد.هرگونه برداشت با ذکر منبع بلامانع است.
برای مشاهده بهتر صفحه از مرورگرهای +IE8 ، فایرفاکس یا کروم استفاده کنید.