صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران
 چهارشنبه , 01/مرداد/1393
آخرين بروزرساني در زمان سه شنبه ، 31 تیر 1393 ، 17:38 انجام شده است.

??? ? ????? ???? ???????
تعاونی‌های مسکن سهل‌انگار به دستگاه قضا معرفی می‌شوند .::. امت اسلامي تا زماني که حول محور ولايت باشند بي شک دچار ضرر و زيان نخواهند شد .::. صدور بیانیه محکومیت جنایات صهیونیستها توسط کارمندان بسیجی استان .::. مفسر و اندیشمند قرآن کریم در بیجار : روزه‌داری موجب قدرت روح و کمال و تطهیر جسم و جان انسان می­شود. .::. دیدارهای فردی استاندار کردستان بیشتر در حوزه های اقتصادی انجام میگیرد . .::.     معاون استاندار کردستان:کارفرهنگی دامنه وسیع وتاثیر گذاری بالایی دارد. .::. دانشگاه مذاهب اسلامی سنندج امسال ۴۲ دانشجوی فارغ التحصیل دارد. .::. پیش بینی تولید 580 هزار تن گندم در استان .::. آغاز فعاليت رسمي دبيرخانه کنگره بين‌المللي امام شافعي .::. کیفیت هوای استان امروز ناسالم است .::.
صفحه اصلی دانستنیها تغذیه و سلامتی طرز تهیه شربت آبلیمو و سیر

طرز تهیه شربت آبلیمو و سیر
( 12 رای )
يكشنبه ، 21 اسفند 1390 ، 15:59

توضیحات:

این ترکیب یک شربت بسیار موثر و باارزش از لحاظ تغذیه ای می باشد. از اثرات آن می توان به پایین آوردن و تعدیل فشار خون، کاهش چربی خون، کاهش کلسترول خون، باز کردن عروق کرونر قلب در بیمارانی که گرفتگی عروق دارند، اشخاص دیابتی و کلیه افراد بالای چهل سال بسیار مفید و ارزشمند است.

 

مواد لازم:

30 حبه سیر (ترجیحا سیر خشک)

3 عدد لیمو ترش بزرگ

 

طرز تهیه:

سیرها را پاک کرده، لیمو ترش را به چند قسمت برش می زنیم و همراه با پوست (البته دانه ها را در می آوریم) درون مخلوط کن کاملا با هم ترکیب می کنیم و یک پوره به دست می آید که شامل سیر و لیمو ترش است.

سپس به این پوره 4 لیون متوسط آب سرد اضافه کرده و مخلوط حاصله را روی اجاق گاز گذاشته البته زیاد حرارت نمی دهیم فقط مقداری که گرمی آن را با سر انگشت احساس کنیم. بعد این مخلوط را از صافی عبور داده یک شربت آبلیمو و سیر بدست می آید.

این شربت را هر روز به مدت 28 روز – روزی 30cc نیم ساعت نیم ساعت قبل از ناهار صرف کنید. دقت داشته باشد فقط قبل از ناهار مصرف شود. بعد از این دوره یک هفته استراحت و باز مخلوط را با همان حجم درست کرده و به همان ترتیب مصرف کنید. پس این شربت را می توان سالی 2 بار مصرف کرد.

 

خواص مواد غذایی بکار رفته در این شربت:

سیر: خاصیت ضد عفونی کننده – پایین آورنده قند خون – فشار خون – چربی خون – پاکسازی بدن ار لحاظ سموم بدن – پایین آورنده غلظت خون – دارای ویتامین ها c و a و دارای مواد معدنی مهم نظیر پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی و گوگرد می باشد.

لیمو ترش:  منبع مهم ویتامین C  به حساب می آید.

لیمو ترش اگر همراه مواد غذایی که حاوی آهن است مصرف شود باعث جذب آهن مواد غذایی می گردد.

لیمو ترش نیز برای باز کردن عروق و پایین آورنده چربی خون بسیار مفید است.

 سارا فوضی – کارشناس تغذیه

 

افزودن نظر


کد امنیتی
تصویر جدید

. نظر شما پس از تایید نمایش داده میشود.
لطفا نظر خود را فقط در رابطه با مطلب بالا ارایه دهید .